Home / Current Affairs / SarkariNaukriDekho-Current Affairs Quiz- 20 March 2018

SarkariNaukriDekho-Current Affairs Quiz- 20 March 2018

1.Which day is commended as International Day Of Happiness ?

Ans: March 20

2.Who Won Women’s Singles U-19 Title At Israel Junior 2018?

Ans: Purva Barve

3.Which nation EU Signed Agreement On Sharing Earth Observation Data ?

Ans: India

4.Which city First National Workshop On POSHAN Abhiyan Held?

Ans: Manipur

5.Which city Informal WTO Ministerial Meeting Held as of late?

Ans: New Delhi

6.By which year WHO Member-Countries Commit To End TB?

Ans: 2030

7.Which Indian film Bags Award At Montreal Fest as of late?

Ans: Halkaa

8.Who turned into Trump’s New Economic Adviser ?

Ans: Larry Kudlow

9. Which nation Signed $120 Million Loan with ADB To Improve Rail Infrastructure?

Ans: India

10.How a large number did India sign to Improve Rail Infrastructure as of late ?

Ans: 120

About admin